Trupa Taxi si gasca smeritilor

Ca si in cazul legii fumatului, trupa Taxi si gasca smeritilor cu mesajul lor (parerea lor) a starnit un val imens, pe toate mediile, de raspunsuri si raspunsuri la raspunsuri si asa mai departe… controverse, certuri, huiduieli si cate si mai cate. E normal si e bine ca e asa. Libertateeeeeee. Atata timp cat nu ne dam in cap unul altuia la propriu e ok. Fac un apel la toti cei care au o opinie, e normal sa o ai, e dreptul tau si este dreptul tau sa ti-o exprimi, dar e la fel de normal ca si ceilalti sa aiba acelasi drept. Deci, inclusiv celora care sustin ca au avut si ei o opinie si si-au exercitat dreptul de a o spune, va spun ca DA asa este, dar si restul care v-au raspuns si-au exercitat acelasi drept.

Deci, pe viitor, toti ar trebui sa stim si sa tinem in minte ca da, avem drepturi. Si putem sa spunem tot ce ne trecec prin cap. Dar la fel pot si ceilalti. Ba chiar un anumit tip de exercitare a dreptului la exprimare prin cuvant e posibil sa genereze si alte reactii. Asa ca e bine sa cugetati un pic inainte sa va exercitati drepturile. Cugetarea e un drept care nu costa mai nimic si nu supara pe nimeni, cuvantul in schimb…

Va las cu un indemn al unui invatat: “If you propose to speak, always ask yourself, is it true, is it necessary, is it kind?”/”Inainte sa vorbesti, intotdeauna intreba-te, este adevarat, este necesar, este un mesaj sufletist?”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s